Povelja prijateljstva i suradnje

Fotografije uz članak 6
14.06.2017

U utorak 13. lipnja održana je izvještajna sjednica skupštine Udruženja trgovaca Zagreb, ovaj put iznimno, u prijateljskom Udruženju obrtnika Ivanić Grad.

Na sjednici Skupštine prihvaćeno je Izvješće o radu i Završni račun Udruženja za 2016. godinu, te usvojeno Izvješće Nadzornog odbora o nadzoru materijalno financijskog poslovanja Udruženja u 2016.

Nakon radnog dijela sjednice Skupštine, u svečanom i prijateljskom ozračju, u ime svojih Udruženja, Predsjednica Udruženja trgovaca Zagreb gospođa Marija Subota i Predsjednica Udruženja obrtnika Ivanić Grad gospođa Marina Hrastić, potpisale su Povelju prijateljstva i suradnje.

Potpisivanju Povelje nazočili su članovi Skupštine Udruženja trgovaca Zagreb i članovi Upravnog odbora Udruženja obrtnika Ivanić Grad.

Uz članove tijela udruženja, svečanosti su nazočili gosti Predsjednik Obrtničke komore Zagreb, gospodin Mirza Šabić te podpredsjednik Obrtničke komore Zagreb i Predsjednik Udruženja Grada Zagreba gospodin Antun Trojnar.

Poveljom prijateljstva i suradnje istaknuta je nakana daljnjeg razvoja prijateljskih odnosa ova dva udruženja i dana obveza da će se zajednički raditi na promicanju i unapređenju obrtništva, udruženja i komorskog sustava u cjelini. Poveljom je posebno istaknuta obveza jačanja profesionalne i prijateljske suradnje trgovaca obrtnika udruženja.

Druženje predstavnika udruženja i njihovih gostiju nastavljeno je obilaskom Muzeja Ivanić Grada te prigodnim domjenkom.