Artifex kartice stigle na adrese naših obrtnika!

Fotografije uz članak 1
25.04.2019

Artifex (lat. artifex- volja obrtnika) je program pogodnosti kojeg je pokrenula Obrtnička komora Zagreb kako bi svojim članovima olakšala poslovanje kroz razne popuste kod partnera koji su pristupili spomenutom programu. Artifex je zamišljen na način da osoba koja pristupi programu može bez dodatnih troškova koristiti pogodnosti koje nude partneri.

Članstvo se do sada provjeravalo provjerom OIB-a, a ovih dana na adrese naših obrtnika dolaze ARTIFEX KARTICE POGODNOSTI koje ćeomogućiti ibržu identifikaciju obrtnika! Artifex kartica u POTPUNOSTI je besplatna za naše obrtnike te omogućava jednostavnije i brže ostvarivanje popusta u Artifex programu pogodnosti. 

U nastavku Vam donosimo kratak vodič o Artifex kartici pogodnosti. 

Tko može koristiti Artifex karticu pogodnosti?
Pogodnosti programa Artifex trenutno mogu koristiti članovi Obrtničke komore Zagreb koji uredno podmiruju komorski doprinos i dobrovoljni članovi koji spadaju pod grad Zagreb i Zagrebačku županiju. Dobrovoljnom članstvu možete pristupiti popunjavanjem pristupnice klikom OVDJE
 

Kako koristiti Artifex karticu pogodnosti?
Artifex karticu možete koristi na svakom prodajnom mjestu partnera s kojim Obrtnička komora Zagreb ima sklopljen sporazum. Listu naših Artifex partnera možete pronaći OVDJE. Također naše Artifex partneri redovito objavljujemo i u Obrtničkom listu, online publikacije Obrtničkog lista pronađite OVDJE

Kako se kartica aktivira?
Kartica se aktivira prvim korištenjem. Nije potrebno aktivirati je na ni jedan drugi način, kartica će zabilježiti Vaše prvo korištenje kao aktivaciju. 

Što ako izgubim karticu? 
Ukoliko je Vaša Artifex kartica izgubljena molimo da njen nestanak prijavite na okz@okz.hr ili broj telefona 01/4806 554.

Što ako ne želite koristiti Artifex karticu? 
Artifex kartica je jedan od najsigurnijih načina korištenja Artifex popusta. Ukoliko se bojite za sigurnost, Vaši podaci su zaštićeni od svake zloupotrebe.
Isto tako, Artifex kartica Vam donosi brojne pogodnosti kod više od sto Artifex partnera. U slučaju da ipak niste zainteresirani za Artifex karticu, molimo Vas da karticu s Vašim imenom uništite (škarama prerežite magnetnu traku), koja postaje nevažeća ako je uništena magnetska traka.

Nisam obrtnik/ca, mogu li koristiti Artifex program pogodnosti? 
Pogodnosti programa mogu koristiti dobrovoljni članovi Obrtničke komore Zagreb koji spadaju pod grad Zagreb i Zagrebačku županiju. Dobrovoljnom članstvu možete pristupiti popunjavanjem pristupnice.

Što ako u poslovnici ne žele primiti Artifex karticu?
Svi Artifex partneri upoznati su s Artifex programom pogodnosti, isto tako upoznati su i s novim načinom korištenja Artifex kartice. Ukoliko se ipak desi da na prodajnom mjestu prodavači/ice nisu upućeni, molimo Vas da nam javite problem na broj telefona 01/ 4806 554 kako bi se riješio problem što prije. 

Mogu li Artifex popust koristiti na jedan artikl ili na cijeli asortiman?
Molimo Vas da prije nego što krenete sa korištenjem pogodnosti, pročitate uvjete i pogodnosti koje nude naši partneri u sklopu Artifex programa klikom na poveznicu ARTIFEX PARTNERI. Neki od partnera nude popuste na cijeli asortiman ili usluge dok drugi imaju pogodnosti na samo dio asortimana ili usluga i zbog toga je bitno da se informirate prije nego što odlučite posjetiti jednoga od naših partnera.

Svako zloupotrebljavanje, gubitak ili pronalazak tuđe Artifex kartice molim prijaviti na okz@okz.hr ili na broj telefona 01/ 4806 554.

Za sva daljnja pitanja stojimo Vam na raspolaganju! 

 

izvor:www.okz.hr