E.ON novi partner Obrtničke komore Zagreb uključen i u humanitarnu akciju obrtnika

09.04.2020

E.ON ima posebne pogodnosti za obrtnike

Obrtnička komora Zagreb iz godine u godinu trudi se pomoći obrtnicima da održe svoje proizvodnje ali i da započnu nove. S obzirom na ovu situaciju nastalu s COVID-19 ali i potresom koji je pogodio Zagreb, mnogi obrtnici teško se nose sa ovim izazovom, a neki nikako jer su im proizvodnje potpuno zatvorene. OKZ u želji da poboljša uvjete obrtnika je pregovarao sa E.ON-on da postanu partneri za električnu struju, plin, solarne panele te LED rasvjetu po puno povoljnijim uvjetima za obrtnike, njihova kućanstva te njihove zaposlenike.

Izuzetno nam je drago što je predsjednik uprave E-ON -a gosp. Zoran Miliša razumio potrebe i prepoznao obrtnike kao veliki razvojni potencijal našega gospodarstva.

S ciljem poticanja te održivosti obrtnišva posebno nam je drago da možemo reći da imamo novog Artifeks partnera sa svim pogodnostima u E-ON-u.

E-ON kao novi član našeg Artifeks programa u nastojanju da nas prati u svakom pogledu uključio se u humanitarnu akciju za naše sugrađane u Čučerju koji su teško materijalno stradali u potresu. E.ON je uručio humanitarnu pomoć da olakša njihovo stanje te su donijeli pakete koje smo podijelili potrebitima.

Ovim putem OKZ zahvaljuje E.ON-u što se uključio u našu humanitarnu akciju!

Ponosni smo na našeg partnera!

PrilogVeličina
PDF icon E.ON_ Ponuda OKZ.pdf 654.68 KB