Još jedan termin za radionicu za natječaj Poduzetnički impuls

19.02.2015

S obzirom na veliko zanimanje za radionicu 23. veljače, Ministarstvo poduzetništva i obrta organiziralo je još jedno predstavljanje „Programa poticanja poduzetništva i obrta - Poduzetnički impuls 2015.“ za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju. Dodatna radionica će se održati u ponedjeljak 9. ožujka, u 10 sati u prostorijama Ministarstva poduzetništva i obrta (Kino dvorana).

Prvo predstavljanje Poduzetničkog impulsa za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju najavljeno za ponedjeljak, 23. veljače u 10 sati bit će ujedno i prvo predstavljanje u cijeloj Hrvatskoj. Poduzetnički impuls 2015. raspolaže s 4,37 milijardi kuna namijenjenih  razvoju i povećanju konkurentnosti hrvatskih malih i srednjih poduzetnika i najvredniji je od 2012. godine od kad se provodi.

Prijaviti se možete elektroničkim putem na radionice@minpo.hr, a svi prijavljeni će povratnu informaciju o zaprimljenoj prijavi. Prezentaciju Poduzetnički impuls 2015 možete preuzeti u prilogu te također osvrt na dosadašnje rezultate i više o Poduzetničkom impulsu 2015.

Raspored predstavljanja programa bespovratnih poticaja iz "Poduzetničkog impulsa za 2015. godinu" po ostalim županijama Republike Hrvatske objavljen je na mrežnim stranicama www.minpo.hr.