Dođite na MAGROS 2023. - najveću konferenciju za proizvođače i trgovce

23.10.2023

Novi Zakon o trgovini i njegove implikacije, aktualni izazovi i mogućnosti za trgovce obrtnike, utjecaj umjetne inteligencije na budućnost maloprodaje neke su od tema 35. tradicionalne konferencije za proizvođače i trgovce MAGROS 2023. koja će se održati u hotelu Academia u Zagrebu 25. i 26. listopada.

Pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Konferenciju organiziraju poslovni časopis Suvremena trgovina, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Međunarodna trgovačka komora Hrvatska i Savez udruga malih trgovaca.

Predstavnici državnih institucija, gospodarskih udruženja, tvrtki i obrta te ostali dionici ključni za očuvanja i razvoj sektora trgovine će u okviru predavanja i panela raspravljati o stanju trgovine u Republici Hrvatskoj i budućnosti sektora koji čini najrašireniju djelatnost u okviru EU, zapošljava najveći broj ljudi i bitan je čimbenik u stabilizaciji tržišnih kretanja.

MAGROS 2023. održava se pod temom: „Trgovina u uvjetima jedinstvenog tržišta“, a dio panela i rasprava će biti posvećen izazovima i mogućnostima za male trgovce obrtnike. U panelu „Stanje trgovine u Republici Hrvatskoj“ te „Aktualne teme u poslovanju obrtnika u maloprodaji“ sudjelovat će predsjednik Ceha trgovine HOK-a Josip Smoljan.

Ulaz na sva predavanja i panele je slobodan, ali je zbog ograničenih mjesta u dvorani potrebna rezervacija. Detaljne informacije nalaze se na poveznici http://bit.ly/46Br5Qk .