OBILJEŽEN DAN OBRTNIČKE KOMORE ZAGREB

Fotografije uz članak 5
27.03.2023

Dan Obrtničke komore Zagreb obilježen je u četvrtak, 23. ožujka 2023. godine, u Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika. Tom su prigodom uručena priznanja Obrtničke komore Zagreb ovogodišnjim dobitnicima za postignute poduzetničke uspjehe kao i za promicanje, potporu i razvoj obrtništva te očuvanje tradicijskih struka.

Obrtnička komora Zagreb dodijelila je posebno priznanje za životno djelo i dugogodišnji uspješan rad u tijelima komore (1998. – 2022.), doprinos u razvoju komorskog sustava te posebne rezultate u zaštiti i promociji obrtništva gđi Mariji Suboti koja je obnašala funkciju predsjednice Udruženja trgovaca Zagreb od 2006. – 2022. godine.

„Srebrenu diplomu“ dobili su obrtnici koji doprinose promicanju Obrtničke komore Zagreb i komorskog sustava u cjelini te sudjelovanju u radnim skupinama i neprekidno obavljaju obrt duže od 20 godina, a jedan od njih je i obrtnik Udruženja trgovaca Zagreb, gospodin Marijan Mamić, vlasnik trgovačkog obrta „VRBANI“ i dugogodišnji član Nadzornog odbora Udruženja trgovaca Zagreb.

Osim ovogodišnjih dobitnika priznanja na svečanoj sjednici Skupštine nazočili su i predstavnici Udruženja trgovaca Zagreb, a to su: predsjednik Udruženja Siniša Dobraš, član Upravnog odbora OKZ-a i član Nadzornog odbora UTZ-a Marijo Jakuš, članovi Skupštine OKZ-a i članovi Upravnog odbora UTZ-a Ante Grgurić i Marijo Budimir.

Čestitamo nagrađenima!