Poziv na seminar "Pripreme za završni obračun 2018. godine i zakonske promjene na snazi od 01. siječnja 2019. godine"

30.01.2019

Udruženje obrtnika grada Zagreba organizira besplatni seminar na temu "Pripreme za završni obračun 2018. godine i zakonske promjene na snazi od 01. siječnja 2019. godine" koji će se održati u ponedjeljak, 04. veljače 2019. godine u Svečanoj dvorani na Trgu Mažuranića 13 s početkom u 18 sati. 

Seminar će voditi gospođa Đurđica Mostarčić, savjetnica za financije i predsjednica Sekcije računovođa pri Hrvatskoj obrtničkoj komori. Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima koji se za sudjelovanje mogu prijaviti putem mail-a: info@obrtnici-zagreb.hr

Zbog ograničenog broja mjesta prijave se primaju do 1. veljače 2019. godine. Očekivano trajanje seminara je 3 sata.

Gospođu Mostarčić možete i pratiti i putem Youtube kanala „Šaptačica poduzetnicima“. Prateći ovaj kanal možete na jednostavan način podići razinu vaše financijske pismenosti, što je korisno za sve obrtnike i poduzetnike, ali i sve zainteresirane građane i pratitelje. Kroz tjedno objavljivanje videa doznat ćete sve o izmjenama propisa, rokovima za pravovremeno poštivanje zakonskih obveza, kao i naučiti razlikovati temeljne pojmove iz područja računovodstva i financija.

Link na kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCXN8D4H8pJs1je6bVvTNxHA/featured

 

izvor:www.okz.hr