Predstavnici OKZ-a na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Fotografije uz članak 1
17.05.2019

86. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu 2019. godine održavo se od 11.-17.svibnja 2019. godine. Radi se o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Srbiji, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.
Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izradu alata, obradu metala i proizvodnju proizvoda od metala, strojogradnju, hidrauliku i pneumatiku, poljoprivrede proizvode, ambalažu za poljoprivrednu, prehrambenu i kemijsku industriju, preradu plastičnih masa i izradu proizvoda od plastike, elektroniku i energetiku, proizvode gumarske industrije, poljoprivrednu mehanizaciju i rezervne dijelove, šumarstvo, navodnjavanje, odvodnju; građevinarstvo, strojeve i opremu za obradu metala, obradu drva, obnovljive izvore energiju, kolektivne nastupe zemalja… U 2018. godini na Sajmu je izlagalo 1527 izlagača a broj država učesnica u 2018. godini bio je: izlagači iz 42 države Svijeta i 12 kolektivnih nastupa država. Ukupno, Sajam je posjetilo oko 140.000 posjetitelja. 

Sajam su ove godine posjetili i predstavnici Obrtničke komore Zagreb: predsjednik OKZ-a dr.sc. Mirza Šabić, potpredsjednici OKZ-a Spomenka Krebsz, Ivan Leščić, Marko Cesar, te članovi Ivica Zanetti, Rudolf Banek, Zdravko Bubnić, Damir Marković, Gordana Munjaković, Dijana Smoljo, Darko Židak i Marija Subota. 

 

izvor:www,okz.hr