OBRTNICI! UČLANITE SE U PROJEKT ZAJEDNIČKE NABAVE!

16.12.2014

Poštovane kolegice i kolege, Upravni odbor Obrtničke komore Zagreb je na svojoj 32. sjednici održanoj 14. listopada 2014. godine donio odluku o pokretanju projekta ZAJEDNIČKE NABAVE.

Ovaj projekt zamišljen je kao pomoć našim članovima u postupku nabave goriva, sirovina, opreme i repromaterijala. Potvrđivanjem Statuta Hrvatske obrtničke komore od strane Ministarstva poduzetništva i obrta otvorena je mogućnost da Komora objedini obrtnike u postupku nabave te da argumentom količine nabavnih stavki realizira što povoljnije uvjete kod dobavljača.

Da bismo svi zajedno uspjeli u ovom projektu, molimo Vas da nam dostavite popunjenu pristupnicu koja se nalazi u prilogu ovog članka. Na taj način dajete svoj pristanak za ulazak u ovaj projekt uz utvrđene uvjete. ONLINE PRIJAVA.

Učlanite se što prije! Vaši podaci su nam vrlo važni kako bi kod dobavljača na bazi količina mogli ishoditi za Vas što povoljnije uvjete nabave!

Čim se prikupi odgovarajuća količina podataka zaključiti će se kvalitetni ugovori s dobavljačima, a o čemu ćete biti obaviješteni putem naše web stranice, kao i na Vaš mail, te ćemo Vam dostaviti upute o korištenju pogodnosti s pojedinim dobavljačem. U tijeku je i priprema elektronske kartice s podacima budućih korisnika projekta ZAJEDNIČKE NABAVE koju ćete također dobiti putem maila.

Molimo Vas da o ovoj važnoj novini u poslovanju razgovarate s kolegicama i kolegama, te ih uputite u Obrtničku komoru Zagreb i njihova matična udruženja kako bi ispunili pristupnicu.

S poštovanjem
Obrtnička komora Zagreb

Predsjednik Komore:
Ivan Obad