Potpisan Sporazum o međusobnim odnosima s UNIQA osiguranjem

25.05.2016

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac potpisali su 25. svibnja Sporazum o međusobnim odnosima.

Sporazumom se UNIQA osiguranje kao davatelj usluga obvezuje za potrebe HOK-a i njegovih članova osigurati posebne uvjete kod sklapanja ugovora osiguranja imovine, osiguranja osoba od posljedica nesretnog slučaja, osiguranja od odgovornosti, putnog osiguranja te dodatnog i dopunskog zdravstvenog osiguranja.

HOK se obvezuje da će promovirati ovaj Sporazum, kako bi njegovi članovi bili upoznati s povoljnijim uvjetima nabave iz ovog Sporazuma.

Ovaj sporazum jedan je u nizu sporazuma koje Hrvatska obrtnička komora ima potpisane s dobavljačima roba i usluga u okviru projekta Zajednička nabava – HOK ZNA.

-Kroz projekt Zajednička nabava HOK ZNA namjera je Hrvatske obrtničke komore omogućiti članstvu kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem raznih pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora ugovori suradnju- rekao je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

-Vrlo rado smo se pridružili projektu „Zajednička nabava - HOK ZNA“ i ponudili povoljnije uvjete za ugovaranje više vrsta osiguranja za članove Hrvatske obrtničke komore: osiguranje imovine, osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od odgovornosti i putno osiguranje.

Uvjereni smo da će obrtnicima biti izuzetno zanimljivo sklapanje dodatnog i dopunskog zdravstvenog osiguranja po povoljnim uvjetima. Na ovaj način dajemo podršku obrtnicima kako bismo im olakšali poslovanje, ali i ukazali na važnost osiguranja, istaknula je Saša Krbavac, predsjednica Uprave UNIQA osiguranja.